Vouchere “Biciclisti in Bucuresti”

Magazin de biciclete de unde se pot cumpara biciclete cu voucher de la Primarie
Puteti achizitiona biciclete si biciclete electrice Leader Fox utilizand si Vouchere din programul “Biciclisti in Bucuresti” in valoare de 500 de lei emise de Primaria Municipiului Bucuresti.

Voucherele “Biciclisti in Bucuresti” pot fi uitilizate doar pentru achizitionarea bicicletelor pentru adulti, bicicletele pentru copii ne fiind incluse in acest program.

Pentru a putea utiliza Voucherul pentru bicicleta acesta trebuie sa fie tiparit corect cu numele dvs. complet din cartea de identitate si CNP, iar seria voucherului pentru achizitia de biciclete trebuie sa fie mai mare de 5000, in cazul in care voucherul dvs. pentru bicicleta este tiparit gresit va rugam sa va adresati Primariei Municipiului Bucuresti.

Voucherul PMB pentru achizitionarea unei biciclete poate fi utilizat doar de catre titularul acestuia care va trebui sa prezinte actul de identitate. Contravaloarea vouchereului biciclete nu poate fi returnata si Voucherul PMB poate fi utilizat o singura data fara a se cumula mai multe vouchere pentru aceelasi produs.